NewsPay Income Program Review: Make N75,000 Weekly

NewsPay.ng income program review; is it a scam or Legit? Their Admin claim It’s a legitimate online paying platform in Nigeria where you can earn at least N75,000 weekly.

Depending on your activeness by doing some few tasks such as posting a status on Facebook, commenting on their website posts and referring friends and family to join the platform etc. Just link Paynig.com and KhashFlow.com.ng.

NewsPay.ng income program has come to bridge the gap of reading news online while keeping yourself busy and enjoying stories, gossips. And in addition, you get paid weekly to your Bank account, 100% REAL and GUARANTEED PAYMENTS to your Nigerian Bank Account instantly by transfer.

If you are on this page, then it’s either one of the search terms below brought you;

  • newspay income opportunity
  • newspay earning bundle income program
  • Nigeria news income program
  • newspay payment proof or newspay registration
  • newspay register links
  • Etc

About NewsPay.ng

NewsPay Nigeria is a branch of news sharing platform of Hippo Information Technology, an ICT company with a registered company address and details. Registration company number ED64245.

NewsPay Nigeria is a brand of news platform that curate news and social happenings all around Nigeria from local, bloggers at large and Nigerian branded newspaper online sites, Apple News, Google News, Punch Newspapers to share to our ‘blogoshpere’ of readers the latest news.

In turn, by doing this, we also pay our thousands of readers monthly to their Bank account as a way to make Nigerian earn while indulging their time reading news and commenting on our sponsored posts, ads and platforms.

Is NewsPay legit?

We at Scholar.ng understand that you don’t want to be scammed and we want to let you know that this program is 100% legit.

How To Make Money With NewsPay Income Program

There are different ways to earn on NewsPay Nigeria Income Program. The best ways to make money on the NewsPay income opportunity program according to the admin.

As a participant, you have 10 options to earn more money to your bank account every week on NewsPay Income Program.

Read how it’s works below;

As a registered member on NewsPay Earning Bundle Program, there are about 10 ways to earn on the system which we would be explaining subsequently.

1. Account Registration: You earn ₦30 bonus funds when you successfully register your account, the funds would instantly reflect when you access your account area, This is the welcome bonus attached to you for thanking you for registering on the platform.

2. Commenting and Contributing: You earn ₦2 money by making good and well-constructed comments relating to the article you are reading. (You will also earn ₦2 when you reply a comment of someone in an article).

3. Reading of Post: You earn ₦2 money when you read our POSTS on NewsPay and from our Sponsors.

4. Sharing Sponsored Post on Social Media: You earn ₦100 for sharing our SPONSORED POSTS to your social media handle for the day. You will have to log in to your account, click on SPONSORED POST and follow the direction there for sharing your SPONSORED POST for the day. SPONSORED POSTS are paid promotional post on NewsPay platform.

5. Publishing of Post: You earn ₦100 when you submit a well constructed, informative post and approved post to the NewsPay Income Community.

6. Daily Visit: You earn ₦2 for a daily visit to NewsPay (This is different from your ACTIVE DAILY LOGIN Earnings).

7. Referring Program: You earn almost ₦1,000 money when you refer your friends, family and coworkers to NEWSPAY earning Program. 40% allocated earnings which are almost ₦1,000 including other bonuses.

The more referrals you make, the more profits you earn as well. These earnings would automatically reflect in your affiliate earning Account Balance.

8. Daily Account Login: You earn ₦50 for ACTIVE DAILY Login to your NewsPay Member account.

9. Advertising Revenue: You earn a slice of the ₦10 Million Naira Monthly Ad revenue from NewsPay Advertisers as they share their advertising revenue with members.

10. Up to ₦1,000,000 could be paid in ad sharing revenue with you at the end of the year and send them to your account upon your withdrawal request.

These Yearly Ad earnings depend on your activities on NewsPay. The activities of your earnings are constantly credited as their advertisers pay for Ad revenue with them.

How To Register With NewsPay Income Program

To register your account with NewsPay income, you must purchase coupon code/pay through pay stack with your ATM card to be a registered member in NewsPay income with a one-time payment of N1600 only!

NewsPay Contact Details

NewsPay.ng loves to help their readers when they need help. Chat with NewsPay Admin on Whatsapp on +14848346289. Support Phone Lines: 08147177725, 08084979459.

EMAIL: customerservice@newspay.ng. Their contact service is available from 9 am to 4 pm – Mondays to Fridays.

NEWSPAY PUBLISHING (JIGAWA PLAZA)
23, Dugbe Plaza, Kano Road, New G.R.A, Hadejia, Jigawa, New G.R.A
Hadejia, Jigawa, 234. Nigeria

NEWSPAY PUBLISHING (LEKKI PHASE II, LAGOS )
Coming Soon

NEWSPAY PUBLISHING (PORT HARCOURT PLAZA)
Coming Soon

NewsPay Frequently Asked Question

1. What is the main idea behind the establishment of NewsPay.ng? Is the company for real? And is there anything that really proves this?

ANSWER: NewsPay.ng is a brand of the publishing arm of news, stories and latest happenings around the world from our company HIPPO INFORMATION TECHNOLOGY, a registered arm of information Computing and Technology category.

Their registration number s ED64245. We are a real company who are trying to bridge the gap by which our readers can get themselves busy by reading informative and educative contents on our news platform and equally get paid for this.

The wide array of publishing styles we offer were specifically designed to assist our readers in making good returns financially while enjoying contents published by our top editors and authors of our news platform.

They are the United States and Nigerian based company that possesses a group of professionals covering many industries, ranging from engineering to advanced computer technology. Our group of professionals are widely versed in engineering techniques as well and can expertly answer any question you might have concerning publishing services.

2. What does NP stand for?

ANSWER: NP is just an acronym for NewsPay. You would be seeing such short two letter words used in our member’s area of our platform.

3. I want to become an active member of NewsPay Reader and as well earn to my Bank Account. What do I need to do?

ANSWER: As a reputable brand of publishing brand of a company that deals with the art of paying our readers for digesting our contents. You would have to signup through the NEWSPAY EARNING BUNDLE PROGRAM – Click here to get started now.

4. How long will I Continue to make money with NewsPay?

ANSWER: NewsPay is not an MLM Platform, HYIP, Pyramid scheme – therefore our services spread in the great hands of publishing and news stories thereby rewarding our readers for it – we do not intend to stop this service at any point in time so you keep earning on and on.

5. What is NewsPay Earning Bundle Income?

ANSWER: As we strive to generated revenue from our publisher through ads. NewsPay is the Earning Program – our publishing arm company shares income and profit with real eligible members on the NewsPay Network. NewsPay Earning Bundle is the virtual product a user purchases to become a Bonafide-earning user with NewsPay Earning Program

6. What’s the minimum withdrawal amount as earning from NewsPay?

ANSWER: We pay our members to their Nigerian Bank Account. The minimum amount to withdraw is ₦5,000 – This can be your total NewsPay Earnings + Affiliate Earnings + Sponsor Post Earnings

7. Who are the real eligible members of NewsPay Earning Program?

ANSWER: Validated members are users who have subscribed to the NewsPay Earning Bundle Program and have paid the subscription fee of ₦1,600.

To become a member of NewsPay Earning Income program, you must purchase the pack of ₦1,600. Be involved in NewsPay earning activities and also NewsPay affiliate.

8. How many accounts are allowed per person? What about sharing my IP address with co-workers or family members??

ANSWER: Multiple accounts creation are strictly forbidden and it would be an abuse on the system thereby affecting other eligible users of our system. We are not against any sharing of IP Address usage as well.

9. What Is NEWSPAY AFFILIATE or shortform “NP AFFILIATE”?

ANSWER: NewsPay Affiliate is the affiliate program of NewsPay Earning Bundle Program. As an Affiliate, you earn ₦1,000 commission per the referral that comes through using your link to register on our platform, with coupons or entering your username directly on the site. You would earn ₦1,000 for the signup fee from your referral + this includes the registration bonus attached as well that sums it up to ₦1,000.

10. What Is NEWSPAY COUPON CODE?

ANSWER: NewsPay Coupon Code is a kind of string containing characters, or alphabets or numeric. This code is purchase by anyone from verified NEWSPAY COUPON CODE Vendors out there online. The code can be used to instantly register any user on our platform.

Simply click on the Registration link on NEWSPAY and enter the code where necessary and the amount would over ride the amount you are supposed to pay and this would grant you an instant access on your account to start earning with our program. You can purchase NewsPay Coupon Code from our Verified Vendors here.

11. Can I Use Someone’s else BANK ACCOUNT for withdrawal of my funds?

ANSWER: Your Bank Account details must at some point, at least correspond with your account details. We just use this method to curb spam. However, do not grant anyone access to your account either by giving them your account credentials or logged access. If we observe a double withdrawal request with separate account numbers at the same week, the account would be suspended pending verification.

12. How often do you pay your Readers and users on NEWSPAY EARNING BUNDLE PROGRAM

ANSWER: We pay out every single week. Due to the numerous members on our platform, we commence payments in batches to our users from Fridays to Saturday of the week. We may decide to stretch the payments till Sunday due to voluminous Payments requests. All withdrawals are processed to our users Nigerian Bank account. We would publish a weekly withdrawal on our Payout Sheet.

13. How do I request for WITHDRAWAL of my profits and earnings to my BANK Account from NEWSPAY?

ANSWER: Withdrawals are paid upon withdrawal request every weekend. Login to your NEWSPAY ACCOUNT > Click on WITHDRAW

Withdrawals are subject to verification – when you place a withdrawal request and have met all conditions to be paid, you will definitely get paid otherwise you will receive a notification or mail or your withdrawal rollover to the next week for you. You would still need to meet the requirements as well.

If your withdrawal at any point didn’t get paid to you for that week, it means it would be rolled over to the next week due to low Ad Revenue.

Users must also note that withdrawals must be placed before the Friday of the week otherwise, it would be rolled over to the next week. The user must strongly note that withdrawals are subject to roll over the next week if you do not meet the required number of at least 2 referrals under your account.

You must also have been sharing our Sponsor post to your social media handles for withdrawals to be processed as successful.

Make sure no one has access to your account when making withdrawal as multiple withdrawal requests with a changed BANK Account would be subject to suspension immediately.

14. How do I update my BANK Account details on NEWSPAY EARNING BUNDLE PROGRAM

ANSWER: On your account dashboard, click on ‘BANK ACCOUNT, enter your Bank account in the format provided and click on “Save Bank Settings”.

15. My Referrals Got Blacklisted on NEWSPAY, why?

ANSWER: We understand the whole concept thing as everyone do not have the mind to understand how everything works instantly. Therefore, we try our best to explain most of the frequently asked question on our website, if by any chance we observe unserious users, making absurd, frivolous and unwelcome comments, posts such accounts would be blacklisted and associated users.

Making reactions on our facebook posts such as LOL, comments such as; hmmm, lol, lmao, and anything related to such reaction which proves of unseriousness among such defaulters would not be tolerated, uncultured behaviour socially would also not be tolerated – such account would be permanently banned.

16. How do I Refer my friends and family to join NEWSPAY EARNING BUNDLE PROGRAM?

ANSWER: On your account dashboard, click on AFFILIATE LINK and send your friends to join you using your link or you can as well give our your username to your friends to enter in the referral username field. You would instantly earn a commission when they join the program.

17. How much can I earn with NEWSPAY EARNING BUNDLE PROGRAM on a maximum scale?

ANSWER: Even as we strive to curate our news and stories, a member can make even up to ₦500,000 to ₦1,000,000 Weekly. The more NEWSPAY activities you are involved in, the more AFFILIATES you bring in to register under you, the more profits you make for yourself. We do not tolerate the abuse of our links and any spamming activity. There’s no limit to you.

18. Is it compulsory to refer my friends or someone to NEWSPAY EARNING BUNDLE PROGRAM before I can get paid?

ANSWER: There are multiple ways to earn on NEWSPAY EARNING BUNDLE PROGRAM which involves your daily activities, submitting posts and stories. However, even as you enjoy daily informative content on our platform and at the same time help you get paid, don’t you think its wise for you to refer your friends and at the same time get paid for it? To crown it all, we pay AFFILIATES EARNERS first and we expect every NEWSPAY Member to register at least 1 referrals weekly to qualify them to get paid first, though there are other ways to get earnings on NEWSPAY.

19. What Is NewsPay SPONSORED Post?

ANSWER: NewsPay SPONSORED POST are posts from their Advertisers that needed to be shared with your social media handles for you to get paid for the week. NewsPay would share the Advertising revenue with you.

20. How Can I Share a SPONSORED POST.

ANSWER: Login to your NEWSPAY MEMBER AREA. Click on SPONSORED POST and follow the instruction provided on the page.

21. What are the Requirements to START SELLING NEWSPAY COUPONS CODE to anyone?

ANSWER:

  • You must be a blogger, an avid social influencer, a Facebook group owner or you own a WhatsApp Group.
  • You place a minimum order of 2 Coupons Codes with NewsPay to register your prospects.
  • You must have an ACTIVE Account with NewsPay.
  • You Coupons Code will be ACTIVE in your account so you stand to receive bonus earnings with NewsPay Income Weekly of your sold Coupons to your Bank.
  • NewsPay would pay you ₦50 Bonus per coupon sold ( This is excluding the ₦1,000 commission you get when you register your prospects).

If you meet the above requirements, send us a mail to customerservice@newspay.ng so your details can be enlisted.

22. Is it compulsory to refer my friends or someone to NEWSPAY EARNING BUNDLE PROGRAM before I can get paid?

ANSWER: There are multiple ways to earn on NEWSPAY EARNING BUNDLE PROGRAM which involves your daily activities, submitting posts and stories. However, even as you enjoy daily informative content on our platform and at the same time help you get paid, don’t you think its wise for you to refer your friends and at the same time get paid for it? Who wouldn’t rather Bank on this?

23. Can Someone who stays outside Nigerian register and earn with NEWSPAY EARNING BUNDLE PROGRAM?

ANSWER: YES! Based on the structure of the kind of news and stories we want our readers to get informed with, which are all Nigerian contents, we welcome anyone anywhere to read our news platform and make money.

We also do not pay to Bank accounts outside Nigeria. But to Perfect Money. You can signup a Perfect Money Account here.

NewsPay would pay your earnings to your Perfect Money Account if you choose to receive your earnings with your Nigerian Bank Account, that’s fine. If for any reason you can beat this odd and join the trend, then, let’s enjoy the ride together.


DMCA.com Protection Status

Don't miss a single Scholarship/Job!

Enter your email. Remember to check your email box to confirm your subscription.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.